Mr. Cenac, Galati ~ project 67

Mr. Cenac

"Mr. Cenac kampte al jaren met een zwakke gezondheid."

P67 Mr. Cenac02Op 1 juni 2013 bereikte ons het schokkende nieuws dat Mr. Cenac was overleden. Mr. Cenac kampte al jaren met een zwakke gezondheid, maar ondanks dat bleef hij toch trouw voor zijn honderden zwerfhonden zorgen. Deze dieren betekenden alles voor hem.

De laatste tijd kregen we echter steeds vaker bericht dat hij in het ziekenhuis was opgenomen, we vreesden het ergste. Die vrees bleek niet ongegrond, want op 31 mei 2013, is Mr. Cenac – na opnieuw te zijn opgenomen – in het ziekenhuis overleden.

Mr. Cenac was zowel bij alle vrijwilligers als bij onze donateurs zéér geliefd. Niet alleen vanwege zijn warme persoonlijkheid, maar ook omdat hij zo met hart en ziel zorgde voor de zwerfdieren in zijn woonplaats. Zo’n prachtig mens te moeten verliezen, schokte ons diep en stemde ons intens verdrietig.

WereldAsielen heeft persoonlijk haar diepste medeleven betuigd aan mevrouw Antoneta Cenac en heeft alles in het werk gesteld om de honden in het asiel te blijven helpen.

Jarenlang is het gelukt om daadwerkelijk de honden van Mr. Cenac te blijven helpen; ook na zijn overlijden. Helaas is de situatie nu drastisch gewijzigd. Sinds half februari 2017 zijn wij weer in gesprek met ons contactpersoon, dus binnenkort volgt een update.