ECHTE VRIENDSCHAP ❤️

wereldasielenEnkele weken geleden schreven wij over de complexe operatie die Dolores Ruiz Alfaro (project 94) uit Palafrugell moest ondergaan. Na een onfortuinlijke valpartij en na maanden van ondraaglijke pijnen en slapeloze nachten, kon zij eindelijk onder het mes …

Velen van u toonden hun medeleven via onze FB-pagina, zo ook Jankees Proper, ‘onze’ vaste chauffeur voor de Spaanse asielen. Kees kent Dolores en Jordi al vele jaren en heeft al heel wat pallets kattenvoer in Palafrugell gelost. Hierdoor is een heel warme band tussen hen ontstaan die afgelopen woensdag werd bekroond met een heel bijzondere en totaal onverwachte actie.

Kees had nl. vanuit Nederland een prachtige rollator voor zijn goede vriendin meegenomen. Rollators zijn in Spanje erg prijzig en Kees wilde Dolores dolgraag verrassen en ervoor zorgen dat zij zich de komende maanden veilig kan voortbewegen (en tijdens haar revalidatieproces hopelijk niet nogmaals zou vallen).

Jordi en Dolores waren totaal overdonderd door deze liefdevolle actie en superblij om Kees weer te zien. Kees was op doorreis en had helaas niet heel veel tijd; maar natuurlijk ging hij pas weg nadat deze geweldige foto’s waren gemaakt.

Onwijs bedankt, Kees! Wij hopen dat je eind dit jaar namens WereldAsielen nog een bescheiden voertransport kunt doen.