P and M Cats Care Crete, Sitia (Kreta) ~ project 11

P and M Cats Care Crete

"De opvang in Sitia heeft een capaciteit van ongeveer 60 katten en 7 honden."

P11 P and M Cat Care CreteP and M Cats Care Crete zijn de kattenopvangplaatsen van de Nederlanders Pieter Eradus en Maria in Sitia en Heraklion, Kreta. De opvang in Sitia heeft een capaciteit van ongeveer 60 katten en 7 honden. In de vestiging in Heraklion zitten 30 dieren. Maar naast de dieren in de opvang zorgen Pieter en Maria ook voor de voeding van de vele zwerfdieren op straat.

In 2005 besloot Pieter zijn P and M Cats Care Crete op te richten toen hem het leed van zwerfdieren op het eiland opviel. Hij voelde zich verplicht om zichzelf in te zetten voor het dierenwelzijn en tegen deze zwerfdieren problematiek. P and M Cats Care Crete zorgt onder andere voor de voeding, huisvesting en medische zorg (zoals de sterilisatie en castratie) van de dieren die, indien mogelijk, geplaatst worden bij nieuwe eigenaren.

Pieter en Maria hebben een enorm hart voor dieren en deze opvangplaatsen passen goed bij de doelstellingen van WereldAsielen. Daarom zijn we blij om dit mooie project te kunnen steunen.

Mocht u meer willen weten over dit project, stuur dan een e-mail naar annette@wereldasielen.nl
Annette
projectmedewerker P and M Cats Care Crete