Sieraden of oude bankbiljetten

Sieraden

Heeft u gouden, zilveren of van andere edelmetalen gemaakte sieraden, die u niet meer draagt? Wij zijn er rijk mee en kunnen met de inruilwaarde weer veel doen voor de zwerfdieren.
De opbrengst komt geheel ten goede aan de zwerfdieren in het buitenland. Zo geven we hun toekomst een klein gouden of zilveren randje. Onze edelsmid taxeert gratis uw sieraden, dus de opbrengst gaat voor de volle honderd procent naar de dieren. Afgedankte juwelen zijn bij ons dus méér dan welkom.

Stuur uw sieraden in een goed afgesloten envelop of doosje met uw afzendadres naar:
Stichting WereldAsielen, Postbus 8040, 1180 LA Amstelveen
Aantekenen is meestal niet nodig. Doet u dat wel, vraag dan om de optie ‘Handtekening Retour’.Als u ons via ons contactformulier laat weten dat uw zending onderweg is, ontvangt u per omgaande een bericht van ontvangst.

Oude bankbiljetten

Slingeren er nog ergens bankbiljetten rond waar u toch niets meer mee doet? Stuur ze dan alstublieft naar ons, want u maakt er de buitenlandse zwerfdieren dolblij mee. Wij sparen de bankbiljetten op en wisselen ze via diverse relaties heel gemakkelijk om voor euro’s. De opbrengst gaat voor de volle honderd procent naar de buitenlandse zwerfdieren.

Alle bankbiljetten uit de hele wereld zijn welkom. Ook de biljetten van vóór het euro-tijdperk.

Stuur uw biljetten in een envelop naar:
Stichting WereldAsielen, Postbus 8040, 1180 LA Amstelveen
Als u ons via ons contactformulier laat weten dat uw zending onderweg is, ontvangt u per omgaande een bericht van ontvangst.