Winkel online

Winkel online en Help ons!

Dit is veruit de makkelijkste manier om geheel GRATIS WereldAsielen te steunen. Bijna iedereen koopt namelijk wel eens iets online en op die wijze zijn soms ook goede doelen te steunen. Nadeel is dat dat vaak omslachtig is en dat je er iedere keer aan moet denken. Maar nu niet meer! 

Bestel uw producten bij ZooPlus en doneer daarmee aan de dieren

Wanneer u een bestelling plaatst bij ZooPlus via de banner op onze site, ontvangen wij automatisch provisie van ZooPlus. Een ontzettend makkelijke manier om ons te steunen!

Shoppen bij Bol.com? Dat kan ook via onze link

Klik op de banner en koop de gewenste producten. Automatisch ontvangt WereldAsielen een percentage van uw aankoop.

Doelshoppen, eindeloos veel winkels!

Wanneer u via Doelshoppen winkels bezoekt, kunt u aangeven dat WereldAsielen uw goede doel is. Dan gaat er automatisch een deel van de aankoop naar ons. U merkt hier helemaal niets van.

Helpfreely

Dit is veruit de makkelijkste manier om geheel GRATIS WereldAsielen te steunen. Bijna iedereen koopt namelijk wel eens iets online en op die wijze zijn soms ook goede doelen te steunen. Nadeel is dat dat vaak omslachtig is en dat je er iedere keer aan moet denken. Maar nu niet meer!

Helpfreely.org draait het namelijk om: met zo weinig mogelijk moeite en via zo veel mogelijk bedrijven/winkels zo veel mogelijk goede doelen steunen! Wat nodig is: aanmelden, app installeren en aangeven dat WereldAsielen het doel is dat u steunt. Is binnen enkele minuten gebeurd en daarna wijst het zich vanzelf.

Gaat u online winkelen en geeft u bijvoorbeeld bij Google als zoekargument ‘bungalow huren’, ‘supersnel internet’, ‘wandelschoenen’ of ‘concertkaartjes’ in, dan ziet u automatisch als eerste de bedrijven en/of winkels die aangesloten zijn bij Helpfreely. Met andere woorden: wilt u een vakantiebungalow huren, overstappen met uw internetabonnement, nieuwe wandelschoenen kopen of een concert bezoeken … dan kunt u GRATIS WereldAsielen steunen!

Want: die nieuwe wandelschoenen van 150 euro kosten online nog steeds 150 euro, maar ondertussen ontvangt WereldAsielen via Helpfreely wel mooi 6 euro. Dit loopt zelfs op tot tientallen euro’s bij het huren van een vakantiebungalow of dat nieuwe internetabonnement. En het kost u dus NIETS extra’s! En waarom wij verder zo lyrisch zijn: wereldwijd zijn er op dit moment maar liefst 5.840 winkels/bedrijven aangesloten! Bijna 6.000 mogelijkheden om bij de volgende online-aankoop WereldAsielen GRATIS te steunen!

Hiervoor stonden zomaar enkele voorbeelden. En laat u niet afschrikken door het woordje ‘wereldwijd’, want alleen al in Nederland is het aanbod zéér groot. Of u nu een virtuele ansichtkaart verstuurt, online een (vegetarische) pizza bestelt, juist af wilt vallen, speelgoed wilt aanschaffen, een hotel wilt boeken of iets via eBay gaat bestellen … het kan allemaal. Hieronder in de (Engelstalige) video’s kort even de uitleg over hoe het werkt en vooral hoe simpel het gaat.

Ga naar onze pagina bij Helpfreely en start vandaag nog: WereldAsielen via Helpfreely