Nieuwe video van Dolores

In de laatste WereldKrant was het hoofdartikel gereserveerd voor Dolores, WereldAsielen project 94: kijk hier.
Daarin de uitleg hoe belangrijk het is om te starten met een sterilisatie-/castratieronde in het noordoosten van Spanje onder de zwerfkattenpopulaties. Wij kunnen melden dat er voldoende geld is gedoneerd om te beginnen, maar donaties blijven natuurlijk van harte welkom. Gaat nu om een start en het zou prachtig zijn als we dóór kunnen gaan om het uiteindelijke doel te bereiken.

Speciaal voor onze donateurs heeft Dolores zojuist een filmpje opgenomen waarin zij uitlegt hoe de nazorg is bij de katten op de vuilstort. Na het steriliseren bij de dierenarts verblijven ze in het ‘hospitaaltje’ bij haar aan huis. Vervolgens gaan de dieren terug naar de vuilstort, maar eerst krijgen ze voldoende eten en drinken in de afgedankte caravan (in gebruik met toestemming van de burgemeester). Op de video, vanuit deze caravan, zijn de poezen in de vervoersmanden te zien. Vlak voor vrijlating, op weg naar een verder kroostloos leven!

Dolores wil meteen van de gelegenheid gebruik maken om alle donateurs te bedanken. Alleen van WereldAsielen ontvangt zij steun; tevergeefs heeft zij de afgelopen jaren geprobeerd om hulp van gemeentelijke instanties of andere stichtingen te krijgen bij haar belangrijke werk. Dolores beseft dat zij zonder onze donateurs helemaal niets zou kunnen betekenen voor de vele zieke en gewonde katten, laat staan te kunnen steriliseren. Dus namens Dolores en ook namens ons…BEDANKT!!!