Groot voertransport naar Polen

Recentelijk heeft WereldAsielen een groot voertransport naar Polen verzorgd. Het is in totaal naar 7 verschillende plaatsen gebracht, waaronder dit asiel in de stad Szczecinek. Het kwalitatief goede hondenvoer is vooral naar de oudere honden daar gegaan, want zij hebben echt baat bij (veel) beter eten.

Tevens ging het om een aanzienlijke hoeveelheid prima kattenvoer. Dat kwam goed uit, want er wonen ruim 200 katten in dit asiel. Het bijzondere is dat zij niet zielig opgesloten zitten. Kan ook niet, want een deel van deze dieren is wild. Om het asiel is een groot terrein en daar leven zij min of meer in hun natuurlijke omgeving. Maar ze ontvangen wel medische zorg en eten. Deze keer dus uit Nederland.

Omdat het asiel in Szczecinek het momenteel moeilijk heeft kwam de hulp als geroepen. Maar dat gold ook voor de 6 andere plekken waar het voer heen is gegaan. Mooi dat wij net zo’n grote donatie hadden gekregen en meteen door konden sluizen naar al deze hongerige dieren!