Indrukwekkende foto vanaf vuilnisbelt

nieuwsbericht 14-07-2016Dit is de foto die de afgelopen weken de meeste indruk op ons heeft gemaakt. Deze pup werd gevonden op een Griekse vuilnisbelt, namelijk bij WereldAsielen project 56: The Dump Dog Project.

Zijn koppie zat vast in een plastic beker, waardoor hij het niet lang meer zou volhouden. Geen goede start van zo’n pril leventje! Overigens was hij niet alleen, want er werden nog 8 zusjes van hem gevonden tussen het vuilnis. Ze waren uitgehongerd en probeerden wanhopig van alles te eten. Vandaar ook dat dit hondje vast kwam te zitten.

Logisch dat de hele familie jonkies inmiddels zelf ook als vuilnis rook, dus zijn ze na het redden eerst in bad gedaan. De pups waren zo dorstig en uitgedroogd…dat ze het badwater dronken… Inmiddels gaat het goed met ze!