Kraam WereldAsielen op Zaandijker Jaarmarkt groot succes!

nieuwsbericht 22 augustus 2016 02Eergisteren stond WereldAsielen op de Zaandijker Jaarmarkt. En zondagmorgen moeten de vrijwilligers zich hebben gerealiseerd wat ze geboft hebben met het weer! Want een dag later kwam de regen met bakken uit de hemel, terwijl tijdens het evenement het niet alleen overwegend droog, maar zelfs nog zonnig was! De weergoden waren WereldAsielen dus gunstig gezind… Dat resulteerde in een grote drukte op de markt én zeer veel belangstelling voor de kraam.

Met de ruim 30 prijzen die o.a. door Stichting Dierenopvang Bosnië beschikbaar waren gesteld kon WereldAsielen een mooie loterij organiseren en al aan het begin van de dag lieten velen zich verleiden tot het kopen van één of meerdere loten. Ook was er belangstelling voor de verkoop van dierenspulletjes en door de kleine dierenvriendjes voor de grabbelton. Maar misschien nog wel belangrijker was de belangstelling die mensen toonden in het werk van de stichting en nam men desgevraagd graag een WereldKrant mee.

Het was dus in alle opzichten een geslaagde dag, waarop enthousiast werd samengewerkt door een ochtend- en een middagploeg en een mooi bedrag in de kas van de stichting belandde. Mocht u zin krijgen om ook eens langs te komen op een evenement? U bent op 11 september van harte welkom op de Hondenplons te Leimuiden!