Sterilisaties/castraties n.a.v. opbrengst WereldKrant

In de Dierendageditie van de WereldKrant vorig jaar (nr. 49) was het hoofdartikel voor Estrella. In dat verhaal legden wij uit voor welke moeilijke keuzes zij staat, want ook in Spanje kan je geld slechts één keer uitgeven. Gaat haar salaris op aan de dierenarts? Of aan voer? Of toch aan het huren van ruimte bij de zogeheten hondenhotels?

Naar aanleiding van de opbrengst van dat artikel heeft Estrella meerdere maanden véél minder financiële zorgen gehad. Geweldig natuurlijk en hartelijk dank aan onze donateurs namens Estrella!

Het laatste restje van het gedoneerde bedrag is deze week opgegaan aan zo’n beetje het belangrijkste, namelijk nieuwe sterilisaties/castraties. Hierbij foto’s van de laatste twee honden die aan de beurt waren. Vanaf nu beginnen helaas de geldzorgen weer te spelen bij Estrella. Des te meer reden om ook ‘project 17’ te blijven steunen.