Ezelopvang Kreta ernstig beschadigd

Wij ontvingen een noodkreet uit Anatoli (Kreta, Griekenland) van de ezelopvang Walk with Donkeys (project 75). Door een hevige storm zijn de onderkomens van de dieren ernstig beschadigd. Vooral de daken moesten het ontgelden en daardoor is er nu geen beschutting meer voor de ezels. Gelukkig zijn er geen dieren gewond geraakt door rondvliegende delen!

Natuurlijk is men druk bezig met zeilen en dergelijke, maar de verblijven zullen met spoed gerepareerd moeten worden. WereldAsielen maakt alvast geld over, zodat men een begin kan maken. Wilt u verder meehelpen? Dat kan door te doneren op onze rekening bij Triodos Bank NL20 TRIO 0198 3427 56. Wel graag o.v.v. Project 75 Donkeys.

Alvast bedankt namens Suzanne en Alistair! En lees vooral ook hier (pagina 4) het reisverslag in de laatste WereldKrant.