WereldAsielen ook aanwezig op Zwerfdierenfestival 2e Paasdag

De ‘kraamspullen’ nog maar weer net ingepakt van het evenement gisteren in Haarlem, is het volgende evenement al weer in aantocht. WereldAsielen staat op maandag 17 april op 2e Paasdag met een kraam op het Zwerfdierenfestival aan de Geffense Plas (Gielekespad 10) in Oss.

Al een aantal jaar organiseert het Stray Animal Foundation Platform dit festival ter ere van Wereldzwerfdierendag (jaarlijks 4/4). Het wordt door hen het ‘leukste Paasuitje voor jou en je hond’ genoemd, aangezien er van alles te beleven valt: de honden kunnen er heerlijk ravotten en zwemmen, er is een informatief marktplein, er zijn workshops en er is een heerlijk terras aan het water.

Wij hopen er natuurlijk onze donateurs en andere belangstellenden te ontmoeten én op een mooie opbrengst van onze loterij met ook dit keer weer prachtige prijzen! Heel graag tot dan!

Meer info via de website van het festival en hun Facebookpagina.