Zwerfdierenfestival was gezellig en zeer geslaagd!

Gisteren was WereldAsielen met een kraam vertegenwoordigd op het Zwerfdierenfestival aan de Geffense Plas in Oss. In tegenstelling tot de voorspellingen was het alleraardigst weer en scheen zelfs heel regelmatig de zon. Dat zorgde voor een gezellige aanloop van mensen die de aanwezige stichtingen een warm hart toedragen en veelal zelf een hond uit het buitenland hebben geadopteerd. Steeds opnieuw legden de vrijwilligers aan de kraam van WereldAsielen uit dat de stichting uitsluitend hulp ter plaatse biedt; iets waarop steeds heel positief werd gereageerd!

De loten voor de loterij gingen goed van de hand en ook de verkoop van de diverse artikelen liep boven verwachting. Maar het allerbelangrijkste was als altijd weer het vergroten van de naamsbekendheid, dus ieder verkocht artikel of gewonnen prijs ging vergezeld van een WereldKrant en een geanimeerd gesprek. Een mooi bedrag werd aan het eind van de dag mee naar huis genomen en komt uiteraard weer in zijn geheel ten goede aan de projecten.

Hopelijk getuigen de foto’s, welke via deze link zijn te bekijken, van deze zeer geslaagde dag!