Stanghangen voor WereldAsielen

Om geld in te zamelen proberen wij altijd weer verschillende en verrassende acties te bedenken en producten te ontwikkelen. Van koekjes bakken tot snuffelmatten maken en alles daar tussenin.
Maar helemaal nieuw voor ons was de attractie:” STANGHANGEN”. Ofwel je spierballen inzetten voor het goede doel. Het concept is simpel :2 minuten hangen = 50 euro vangen!
Op dit moment staat de attractie bij Cheap-Fit in Nunspeet en wordt er regelmatig een poging gedaan. Met tot nu toe nog geen enkele winnaar. Wij zoeken bikkels,die-hards,sportievelingen of gewoon mensen die meedoen belangrijker vinden dan winnen.

Deze attractie is te huur voor feesten en partijen! Een geweldig item voor onder andere druk bezochte markten, Koningsdag en bepaalde festivals. Bang om 50 euro te verliezen? Het lijkt vele malen makkelijker dan het is!

Bezorgen en installeren mogelijk. Meer info mail naar : ingridvandenberg@wereldasielen.nl

Om geld in te zamelen proberen wij altijd weer verschillende en verrassende acties te bedenken en producten te ontwikkelen. Van koekjes bakken tot snuffelmatten maken en alles daar tussenin. Maar helemaal nieuw voor ons was de attractie:" STANGHANGEN". Ofwel je spierballen inzetten voor het goede doel. Het concept is simpel :2 minuten hangen = 50 euro vangen!Op dit moment staat de attractie bij Cheap-Fit in Nunspeet en wordt er regelmatig een poging gedaan. Met tot nu toe nog geen enkele winnaar. Wij zoeken bikkels,die-hards,sportievelingen of gewoon mensen die meedoen belangrijker vinden dan winnen.Deze attractie is te huur voor feesten en partijen! Een geweldig item voor onder andere druk bezochte markten, Koningsdag en bepaalde festivals. Bang om 50 euro te verliezen? Het lijkt vele malen makkelijker dan het is! Bezorgen en installeren mogelijk. Meer info mail naar : ingridvandenberg@wereldasielen.nl

Posted by Stichting WereldAsielen on Saturday, September 9, 2017