Nogmaals aandacht voor de Dierendag Loterij van Oud-Suyt

Woensdag is het 4 oktober en niet geheel toevallig organiseert Dierenwinkel Oud-Suyt dan de jaarlijkse Dierendag Loterij. En opnieuw mag de gehele opbrengst naar de projecten van WereldAsielen!!!

Uiteraard zijn er weer prachtige prijzen te verloten, dus iedereen is van harte uitgenodigd om woensdag langs te komen op de Olympiaweg 99 in Amsterdam voor de trekking. Loten kunnen in de winkel zelf worden gekocht of via e-mail worden besteld. Dat laatste kan handig zijn voor mensen (ver) buiten Amsterdam. Mail daarvoor naar eigenaresse Amber op ashiensch@gmail.com

Vrijwel ieder jaar is de opbrengst gestegen, dus wij zijn allemaal ontzettend benieuwd wat het dit jaar gaat worden. Neem hier een kijkje m.b.t. de afgelopen jaren. Het valt nauwelijks te beschrijven hoeveel dieren er al die jaren geholpen zijn specifiek dankzij deze loterij. Dus dankzij Amber van Oud-Suyt!