Gezocht: projectmedewerker die de Spaanse taal goed beheerst

Dieren helpen vanuit je luie stoel? Dat kan!

Gezocht: projectmedewerker die de Spaanse taal goed beheerst in woord en geschrift.

Uitbreiding van ons team is noodzakelijk. We willen onze projecten graag zo goed mogelijk ondersteunen en we kunnen daar wel wat extra handen bij gebruiken. Op dit moment zijn er veel Spaanse projecten en te weinig vrijwilligers die goed kunnen communiceren met onze Spaanse vrijwilligers. Daarom zijn we nu specifiek op zoek naar een nieuwe projectmedewerker die de Spaanse taal goed beheerst.

Wat doet een Projectmedewerker?

Je onderhoudt contact met de vertegenwoordiger van een project in het buitenland. Je bereidt donatieverzoeken voor, zorgt voor een gedegen verantwoording met alle benodigde bonnen, je bent op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen het project zodat onze donateurs op de hoogte blijven van het wel en wee van de dieren en hun verzorgers ter plaatse en je bent een luisterend oor voor de hardwerkende keien in het buitenland als ze daar behoefte aan hebben.

Nog mooier is het als je ook meedenkt om fondsen te kunnen werven voor jouw en de andere projecten, want we willen graag zoveel meer betekenen voor de onfortuinlijke dieren.

Hoeveel tijd het kost?

Dat verschilt per project. Het ene asiel vraagt wat meer tijd en aandacht, het andere loopt op rolletjes en is er weinig voor nodig om alles op orde te hebben en te houden. Hoe meer energie je er in steekt hoe beter. Houd rekening met minimaal 2-4 uur per week.

Ben jij onze nieuwe aanwinst? We hopen het!

Stuur een mail voor meer informatie naar info@wereldasielen.nl en we vertellen je alles over wie wij zoeken.