Werkelijk prachtige opbrengst actie voor Griekse dierenslachtoffers bosbranden

Eindelijk is het dan zover.
Het uiteindelijke resultaat van de actie voor Griekenland is 8.779,30 euro!
We sluiten de actie af met een prachtige opbrengst.

We zijn alle donateurs zo ontzettend dankbaar.

Er werd heel gul gegeven, en dat blijven we bijzonder vinden.
De vrijwilligers ter plaatse zijn heel erg onder de indruk.
Inmiddels wordt een tweede donatie overgemaakt om een deel van de rekeningen vast te betalen.
We willen het goed afwikkelen en zorgen voor een nauwkeurige afhandeling, vooral omdat wij de donaties van onze donateurs zeer zorgvuldig willen aanwenden.

Naast alle donaties werd er ook een veiling georganiseerd, een groot succes.
De veiling bracht uiteindelijk € 2.083,70 op.
We willen alle kopers dan ook echt heel erg bedanken voor hun donaties en aankopen.

We zijn echt overweldigd door deze steun, wat een hoop lieve en betrokken mensen. Iedereen ontzettend bedankt voor het mogelijk maken van het bieden van hulp aan de dieren!

Met het ontzettend grote risico mensen te noemen en daarbij ook namen te vergeten, willen we toch een poging wagen iedereen te bedanken die, naast de donateurs, heeft bijgedragen aan de actie voor Griekenland.

Met de veiling werden items ter beschikking gesteld door Linda, Natasja, Lizzy, Sylvia, Josien, Ann, Joyce, Susan, Tosca, Casper, Mirjam, Birgitta, Annalies, Barbara, Alexandra, Kinga, Annemera, Maya, Saskia, Astrid, Rob en Marleen, Els, Marijke, Patricia, Ingrid, Jacqueline, Bea, Elly, Bep, Elke, Mirka, Marjolein, Marlissa, Ina, Ewald Nagels van Dogtrack, Nella van Re-Traildogs, Ellen Angelino van Dog Detectives FreeWork, Earthcraft, Dunja, Rafke, Mieke en Eline.

Daarnaast werden er ook acties georganiseerd, zoals de boekenverkoop in de kapsalon van Ingrid, een veiling georganiseerd dor Debbie Jansen van Decorabel, Leuke Hondenlijnen verkocht producten, Jacqueline Siebelhoff doneerde haar factuur voor de opmaak van de WereldKrant, verkoop van snuffeldubbelspellen door de 5050shopSDB, 10% van de verkoop van waakbordjes via waakbordje.nl en 10% van de verkoop bij cbdoggy.

Er werd ook nog gedoneerd door collegastichtingen zoals Vagabond Pets, Love All Strays, Amsterdam helpt dieren in Nood en Dierennood.