BLIJE HONDJES BIJ MILU

De honden in Setúbal zijn altijd al ongelooflijk dol op hun ‘mama Milu’, maar misschien nu nog wel iets meer …. Milu (project 54) heeft nl. begin deze week het onwaarschijnlijke aantal van 20 pallets hondenvoer uit Nederland ontvangen en liet haar honden direct meegenieten van deze enorme donatie. De liefde van de hond gaat tenslotte ook wel een beetje door de maag ?. Voorlopig krijgen de honderden dieren naast het gebruikelijke droogvoer af en toe wat blikvoer; het is overduidelijk dat ze dit heerlijk vinden!

WereldAsielen probeert alle voerdonaties altijd zo eerlijk mogelijk over haar projecten te verdelen, maar helaas kunnen wij het voer om diverse redenen (bijv. torenhoge transportkosten) niet naar alle Europese landen sturen. Deze asielen krijgen regelmatig een financiële tegemoetkoming zodat zij in eigen land voer kunnen kopen.

Terwijl de hondjes van Milu lekker smikkelen, zit het volgende transport alweer in de planning … Komende week ontvangen meerdere Poolse asielen een flinke hoeveelheid honden- en kattenvoer. Onze Poolse contactpersoon zorgt er iedere keer voor dat de ontvangen pallets eerlijk worden verdeeld over diverse projecten en daar worden alle vrijwilligers van WereldAsielen iedere keer weer heel erg blij van.