JOSÉ KAN WEER RUSTIG SLAPEN

wereldasielenEnkele maanden geleden ontvingen José en Anna een onverwachte donatie van mw. Helena Beels, een van onze oudste (92!!) en meest royale donateurs. ‘Voorwaarde’ was dat deze donatie niet alleen ten goede zou komen aan de dieren, maar ook aan hun verzorgers.

José hoefde niet lang na te denken over de besteding van het prachtige bedrag en bestelde nog dezelfde week bij de lokale ijzerhandel vijf solide schuifdeuren. Deze deuren zorgen ervoor dat bepaalde honden ‘s nachts goed van elkaar gescheiden kunnen worden. Voordat deze unieke oplossing was geplaatst, moest José iedere avond bij diverse kamers in het woonhuis een constructie in elkaar zetten van oude deuren, planken, stoelen etc. Helaas vaak met wisselend succes waardoor hij vrijwel iedere nacht uit bed moest om de dieren uit elkaar te halen.

Maar dat is dankzij mw. Beels gelukkig verleden tijd. José en Anna zijn dolblij met deze oplossing. Helena voelt een diep respect en vriendschap voor het gepensioneerde echtpaar uit Catalonië; zij heeft zelfs aangegeven bereid te zijn om hen de komende maanden met nog meer klussen in huis te helpen. Hier zijn José en Anna en onze projectmedewerker Annette natuurlijk ongelooflijk blij mee ?!