VOER VOOR DIVERSE KOLONIES ZWERFKATTEN

wereldasielenAls alles goed gaat, zal JanKees Proper van Hoekema Verhuizingen eind dit jaar nog één rit naar Spanje maken. Het ligt in de planning dat hij tijdens het laatste transport van dit jaar nog een aantal pallets zal brengen naar zijn vrienden Dolores & Jordi (project 94) én naar José & Anna. Ten behoeve van dit transport wordt door enkele vrijwilligers al wekenlang vooral heel veel voer ingezameld; in de opslag in Beverwijk groeit het aantal pallets dan ook gestaag …

Maar zolang kunnen de vele zwerfkatten in en om Palafrugell niet wachten en daar heeft Dolores slapeloze nachten van. Daarom koopt zij al een tijd op eigen kosten blik- en droogvoer voor de poezen die volledig afhankelijk zijn van haar dagelijkse voerrondes. Weer of geen weer, lichamelijke klachten en niet te vergeten de Corona beperkende maatregelen in Spanje, Dolores slaat geen dag over! En dat is waarom wij zoveel respect voelen voor deze gepensioneerde maar nog altijd gepassioneerde kattenvriend.

Gelukkig kon WereldAsielen een deel van de dagelijkse stress wegnemen door een spoeddonatie waardoor Dolores kort geleden een flinke hoeveelheid droogvoer kon bestellen. En de opluchting en blijdschap op Dolores’ gezicht spreekt boekdelen. En daar worden wij dan ook weer heel blij van!

Mocht u deze fantastische vrouw willen steunen, dan is uw bijdrage meer dan welkom op rekening NL20 TRIO 0198 3427 56 o.v.v. project 94: Dolores. Bij voorbaat hartelijk dank!