Kunstenares schenkt deel opbrengst

nieuwsbericht02-08-juli-2016

Je hebt dierenvrienden en je hebt hele grote dierenvrienden. In de laatste categorie valt Esther Verschoor. Zij creëert zeer bijzondere en kunstzinnige poppen en inmiddels zijn er wereldwijd verzamelaars van haar werk.

Groot was de verrassing toen wij van Esther het bericht ontvingen dat zij vanaf nu een jaar lang 10% van elk werk dat zij verkoopt aan WereldAsielen schenkt! En op haar Facebookpagina riep zij andere bevriende kunstenaars op lokaal hetzelfde te doen. Is inmiddels gehoor aan gegeven door mensen in Italië, Groot-Brittannië en Australië; zij schenken nu ook 10% van de verkoop van een kunstwerk aan een goed doel in eigen land. Prachtig initiatief, prachtige kunstpoppen en een prachtig mens. Neem eens een kijkje op haar website om een idee te krijgen: http://vanessie.nl

En hierbij een foto van Esther met husky Toyah (die zwervend werd aangetroffen op straat in Turkije en al vele jaren haar grote liefde is). Ontzettend bedankt, Esther!

Eén reactie

  1. Pingback: Feest, maar niet vanwege Koningsdag – WereldAsielen

Reacties zijn gesloten.