Feest, maar niet vanwege Koningsdag

Hoewel het vandaag Koningsdag is vieren wij iets heel anders. Vorig jaar schonk kunstenares Esther Verschoor al een deel van de opbrengst van haar verkocht werk aan WereldAsielen (klik hier voor het bijbehorende artikel), maar dat doet zij opnieuw. Komt bij dat Esther recentelijk jarig was en aan familie + vrienden een vrijwillige bijdrage voor WereldAsielen vroeg in plaats van kado’s.

Wij kregen van haar bericht dat zij alles bij elkaar het duizelingwekkende bedrag van 555 euro heeft overgemaakt! Hier brak spontaan de zon door! Ook mooi dat wij dit enorme bedrag mogen verdelen over onze lopende WereldActies, waarmee de geldinzamelactie voor de motorkettingzaag op 74% komt en die van Milu op 58%: kijk hier. Nog 34 dagen te gaan en dankzij Esther hebben wij nu goede hoop dat het gaat lukken om de volledige bedragen bij elkaar te sprokkelen!

Op de foto de ‘spaarpot’ waar het geld tijdens de verjaardag van Esther in gedeponeerd kon worden. Momenteel werken wij aan nieuwere en leukere uitvoeringen die uitgeleend kunnen worden. Dus iedereen die straks een jubileum, verjaardag, bruiloft of iets anders heeft te vieren en nu op een idee wordt gebracht … nog even geduld!