Nieuwe auto voor asiel in Orasje, Bosnië (project 18)

Een tijdje geleden vertelden we over de inzamelingsactie voor het asiel in Orasje, Bosnië (project 18). Enkele vrijwilligers verkochten stickers met advertenties om zo een nieuwe auto te kunnen kopen voor het asiel.

Goed nieuws: dit is gelukt! Er is voldoende geld opgehaald om de auto te kunnen aanschaffen. De vrijwilligers hebben zelf de stickers gemaakt en op de auto geplakt. Het resultaat mag er wezen!

De planning is om op donderdag 8 juni 2017 de auto én een heleboel nuttige spullen naar het asiel in Orasje te brengen. Wilt u nog bijdragen aan deze mooie actie? Er zijn nog steeds enkele advertentieplekken vrij (12,50 of 30 euro). Iedere cent komt ten goede aan de zwerfdieren in Orasje. Stuur voor meer info een mail naar ingridvandenberg@wereldasielen.nl.