Snuffelmarkt in Breda bij Sunshine; opbrengst naar WereldAsielen

Volgende week donderdag is het 27 april, dus Koningsdag. In Breda wordt er dan wel iets heel leuks voor WereldAsielen georganiseerd, namelijk een heuse Snuffelmarkt! De eigenaren van Sunshine Lunch & Lounge aan de Lange Brugstraat 47 in Breda hebben hun zolder opgeruimd en zelfs Vindingrijk Kringloopwarenhuis zo ver gekregen om spullen te doneren voor deze gelegenheid. De volledige opbrengst mag naar ons!

Zoals eigenaresse Lana zelf zegt (en voor de foto ging zij extra uitgedost op de foto met onder andere alvast wat koopwaar): “Voor de zwerfdieren van deze wereld is het zelden feest en daarom gaan wij ze op Koningsdag eens extra in het zonnetje zetten. Niet alleen zijn wij open (dus kom lekker happen!), maar wij organiseren ook een snuffelmarkt vol leuke kleren, sieraden en meer, waarvan de opbrengst geheel naar Stichting WereldAsielen gaat. De spulletjes mogen tegen kleine bedragen weg, dus wij hopen op een gezellige opkomst en een mooie opbrengst waar weer geweldige hulp van geboden wordt. Zeg het voort en kom ons vooral van de spulletjes ontdoen!”

Prachtig initiatief; alvast bedankt Lana en Heiko!

En voor iedereen die denkt: “Wat een leuk idee, maar dan wil ik wel iets mooiers om het opgehaalde geld in te doen en niet zo’n lelijke bus”…dat treft! We zijn namelijk bezig met alternatieven van (tweedehands) hout.

Link naar evenement.