Genereuze donatie van Bruna Olympiaplein

nieuwsbericht-6-oktober-01Opnieuw een wel héél genereuze donatie van Bruna Olympiaplein te Amsterdam! Dierenvriend Jan Poortier nam contact met ons op naaraanleiding van de laatste WereldKrant. Samen met vriendin Myronne Groeneveld was hij vooral geraakt door het artikel over Deepal in Sri Lanka.

Al twee keer eerder werden er forse bedragen gedoneerd aan WereldAsielen. Sowieso schenken zij meerdere malen per jaar geld aan goede doelen. Hiervoor verkopen zij tweedehands boeken, tevens in hun andere Bruna-vestiging in Heemstede, en de opbrengst geven zij weg. Vandaar de wand vol oorkondes en bedankjes.

Gisteren mocht Josee Lochtenberg, de secretaris van WereldAsielen, maar liefst 800 euro ophalen en zij nam natuurlijk meteen een nieuwe oorkonde voor de heer Poortier mee. Dat was wel het minste wat wij als tegenprestatie konden doen.