Opnieuw geweldige opbrengst loterij dierenwinkel Oud-Suyt!

sponsorOud-SuytOp dinsdag 4 oktober vond de 7e Dierendagloterij plaats in dierenwinkel Oud-Suyt op de Olympiaweg in Amsterdam (onder andere met, speciaal voor deze gelegenheid, WereldAsielen-vrijwilligster Astrid achter de toonbank). Eigenaresse Amber Hiensch slaagde er net als vorige keren in heel veel loten te verkopen.

Aanvankelijk kwam de verkoop wat traag op gang, waardoor met name in de laatste week door Amber en haar moeder flink gas werd gegeven. Hierdoor kwam het uiteindelijk allemaal goed. Niet in de laatste plaats vanwege de prachtige prijzen die ook dit jaar weer door de plaatselijke middenstand beschikbaar waren gesteld.

U bent vast heel benieuwd naar de opbrengst… Daar komt ‘ie dan: maar liefst 2.250 euro kon Amber overhandigen aan WereldAsielen! Het bedrag komt dit jaar ten goede aan een project dat WereldAsielen al jaren ondersteunt: Siempre Contigo in Rota, Spanje (project 79). Dit is een bijzondere organisatie, aangezien men niet alleen een asiel runt, maar ook castraties uitvoert onder de zwerfkattenpopulatie en campagnes voert om dierenwelzijn onder de aandacht te brengen.

Recentelijk is ons ter ore gekomen dat er een flinke schuld is ontstaan bij diverse dierenartsen. WereldAsielen vindt het een onverdraaglijke gedachte dat de medewerkers van Siempre Contigo binnenkort met een ziek of gewond dier voor een gesloten deur komen te staan. Vandaar deze keuze. Amber en de klanten van dierenwinkel Oud-Suyt: wederom heel hartelijk dank!!

Zie voor de leuke foto’s van deze zéér geslaagde dag onze Facebookpagina.