Met kraam aanwezig bij DogWalkTrail & Friends Happening in Kerkwijk

nieuwsbericht 30 november 2016 02Op zaterdag 3 december a.s. zal WereldAsielen weer met een kraam vertegenwoordigd zijn op een evenement. Dit keer zijn we uitgenodigd op de DogWalkTrail & Friends Happening in het Dogcenter Kerkwijk nabij Zaltbommel. Het DogWalkTrail-team organiseert al jaren actieve vakanties voor baas en hond in binnen- en buitenland. Ook geven zij diverse hondencursussen.

Op 3 december gaan de deuren open om 10.30 uur en sluiten deze weer om 16.30 uur. Adres: Jan Stuversdreef 4, 5315 NZ Kerkwijk. De prijs voor een losse inloop bedraagt 15 euro. Mocht men ook willen deelnemen aan de diverse workshops dan kost deze dag 40 euro.

Wij hopen natuurlijk op veel belangstelling voor onze prachtige kraam en onze loterij met prachtige prijzen. Hopelijk tot dan!