Hondengedragsdeskundige Michelle Vrolijk steunt WereldAsielen

nieuwsbericht 1 december 2016Ook hondengedragsdeskundige Michelle Vrolijk steunt WereldAsielen, want de gehele opbrengst van haar lezing ‘pijn en gedrag’ komt ten gunste van één van onze projecten! Michelle heeft zelf gekozen voor The Dump Dog Project in Kavala (Griekenland).

Zoals op bijgevoegde flyer valt te lezen is pijn een belangrijke oorzaak voor ongewenst gedrag bij honden, maar regelmatig wordt deze oorzaak over het hoofd gezien. De lezing is op zondag 12 februari a.s. in Amstelveen met een beperkt aantal plaatsen. Bij interesse dus niet te lang wachten met inschrijven en dat kan via info@michellevrolijk.nl. Op de website van Michelle valt meer te lezen over haar achtergrond, de workshops e.d. die zij geeft en bijvoorbeeld enkele publicaties: http://www.michellevrolijk.nl.

Het duurt nog even voor het februari is, maar wij vinden het echt geweldig als iemand zo’n plan bedenkt. De gehele opbrengst naar WereldAsielen! En wij kunnen met de hand op ons hart de toezegging doen dat iedere euro weer bij de dieren van deze Griekse vuilnisbelt terecht zal komen. Bedankt, Michelle!

P.S. Flyer is hier groter afgebeeld, dus makkelijker te lezen.