Met kraam aanwezig bij SundayFair in Beverwijk

nieuwsbericht 8 december 2016Nog maar net de spulletjes weer uitgepakt na ons bezoek aan het DogWalkTrail in Kerkwijk, rukken de vrijwilligers al weer uit naar het volgende evenement: De SundayFair te Beverwijk.

Hier staat WereldAsielen op de Koopzondag in de Breestraat (t.h.v. Blokker) van 12 uur tot 17 uur met een kraam vol schitterende prijzen die te winnen zijn met de loterij. Het leuke hiervan is dat u direct hoort of u in de prijzen bent gevallen en de aanwinst direct mag meenemen. Voor deze gelegenheid zijn er speciale feestelijke kerstcadeaus te winnen!

Maar natuurlijk staan de vrijwilligers daar met name om u te vertellen over het werk van WereldAsielen en u een mooie WereldKrant aan te bieden… Dus hoopt het hele team op een grote opkomst van u, onze donateurs.

En mocht het koud worden en u twijfelt om te gaan, denkt u dan a.u.b. aan onze doelgroep, de zwerfdieren overal ter wereld. Die hebben het in deze tijd van het jaar ook koud, erg koud, dus daar spant WereldAsielen zich graag voor in…

Ieder verkocht lootje en/of donatie telt!

Hopelijk tot zondag!!