Nemoto weet niet wat zij meemaakt!

valdepenas02Deze week heeft WereldAsielen vier pallets verzonden naar Ayuda Animal in het Spaanse Valdepeñas (project 02). Lees hier meer. Inmiddels foto’s ontvangen en wat zijn de vrijwilligers daar blij met de dekens/dekbedden/kussens! Betekent namelijk dat vanaf nu de honden er comfortabel + warmpjes bij zullen liggen. Met een vol buikje, want er ging tevens voer mee. Daarnaast hadden we wat speelgoed en jasjes voor de honden ingepakt en ook dat bevalt goed is te zien op de foto’s bij dit Facebook-artikeltje.

Maar de foto’s van Galgo Nemoto zijn toch wel het mooist. Zij werd zeer angstig en in erbarmelijke staat zwervend aangetroffen. Nu gaat het prima, dankzij de vrijwilligers van Ayuda Animal, en weten wij uit eigen ervaring dat het een schat van een beest is. Maar Nemoto is in haar leven als werkhond niets gewend. Sinds dit weekend heeft ze een warme jas, een héérlijk bed en een speeltje. En daar worden ook wij gelukkig van!

P.S. Hier nagekomen foto’s van de opgemaakte ‘bedden’.