Bij Vendi in Polen kunnen ze hun geluk niet op

In de laatste WereldKrant deden we een beroep op onze donateurs in verband met een nieuw buitenhondenhok voor ons Poolse project Vendi. (Hier te lezen vanaf pagina 4). Het oude hok was namelijk een ruïne geworden en eigenlijk kan men niet zonder. Het is absoluut niet de bedoeling dat een hond daar steeds in zit, daar is het nu ook veel te koud voor, maar het komt soms voor dat Kasia even weg moet en dus geen toezicht kan houden.

Wederom was de oproep niet aan dovemansoren gericht, want er is gelukkig gedoneerd naar aanleiding van het artikel. Zelfs voldoende om het hok daadwerkelijk te kunnen bouwen! Ana en Kasia, van beide Vendi-locaties, kunnen hun geluk niet op en willen iedereen heel hartelijk bedanken. Zij stuurden foto’s om te laten zien hoe prachtig het hok is geworden en er komt nog hooi en stro op de bodem.