Noodzakelijke (maar dure) medicijnen voor Rosca

Vorig jaar werd Rosca gered uit een Spaanse dodencel door de vrijwilligers van Hope Time (project 12). Het was overduidelijk dat Rosca er niet best aan toe was, maar toch werd besloten juist haar een kans te geven. Dat pakte goed uit, behalve financieel. Rosca heeft namelijk veel medische zorg nodig. Naast regelmatig een bezoek aan specialisten i.v.m. haar ogen en hart heeft ze ook een indrukwekkende voorraad medicijnen nodig.

Rosca verblijft momenteel bij een gastgezin in Spanje, maar de vrijwilligers van Hope Time betalen zelf alle kosten. WereldAsielen helpt hen daarmee. Toch was het moment bereikt dat het ten koste zou gaan van hulp aan andere dieren en daarom hoopten we met z’n allen op een klein wonder.

En precies dat is gebeurd! Iemand heeft besloten de ontvangen reiskosten (van haar werkgever) van het hele jaar in een keer ter beschikking te stellen voor aanschaf medicijnen voor Rosca! Zij wil anoniem blijven en wij citeren: “Als je mijn naam erbij zet gaat de eer naar mij en dat is niet de bedoeling. Anoniem en dat jullie het geregeld hebben is goed genoeg.”

Inmiddels zijn alle medicijnen voor Rosca aangeschaft. En wat een verschil blijft het zeg … op de foto rechts Rosca vorig jaar in een Spaanse dodencel en op de foto links Rosca deze week met het complete pakket medicatie dat zij nodig heeft de aankomende maanden. Mogelijk gemaakt door die lieve (anonieme) donateur van ons!

Eén reactie

  1. Pingback: Trieste en laatste Rosca-update… – WereldAsielen

Reacties zijn gesloten.