WereldAsielen aanwezig met kraam op doggy days

Natuurlijk staan we ook dit jaar weer met een kraam op diverse evenementen, braderieën en dergelijke. Enthousiaste WereldAsielen-vrijwilligers geven informatie over onze stichting en de projecten, ze verkopen spullen waarvan de opbrengst naar diezelfde projecten gaat en er wordt bijvoorbeeld een loterij gehouden. Uiteraard ligt ook de WereldKrant ter inzage of om mee te nemen.

Langzamerhand druppelen de afspraken voor 2017 binnen, maar deze willen we alvast verklappen: doggy days! Van hun website: “Doggy days is een meerdaags hondenevenement georganiseerd door dierenarts en tv-presentator Piet Hellemans.” Piet heeft als dierenarts zelf aan meerdere castratie- en sterilisatieprojecten in het buitenland meegewerkt, dus was hij meteen enthousiast over onze komst.

Het evenement is vanwege het karakter uniek te noemen en je gaat er niet voor een uurtje heen om langs wat kraampjes te slenteren. Het is juist het tegenovergestelde! Je verblijft een weekend lang in een Landal-bungalow aan de voet van de Holterberg (Overijssel), samen met je hond(en). Het hele weekend zijn er activiteiten, presentaties, cursussen, workshops, adviezen en zelfs een fotoshoot voor hond en ‘baas’.

Zoals gezegd staan we op meer evenementen dit jaar, maar we willen deze bijzondere alvast even onder de aandacht brengen. Jammer dat het pas in juni is, want we hebben er nu al zin in!

Eén reactie

  1. Pingback: Zondag WereldAsielen met kraam in Holten – WereldAsielen

Reacties zijn gesloten.