Prijsvraag!

Reeds eerder hebben we bericht over de lezing ‘pijn en gedrag’ van hondengedragsdeskundige Michelle Vrolijk. Al deze aandacht is deels eigenbelang, want de gehele opbrengst van de lezing komt ten gunste van The Dump Dog Project in Kavala, Griekenland (project 56). Wij blijven dit een geweldig initiatief vinden van Michelle!

Maar het wordt nog leuker, want hierbij mogen wij 2 vrijkaartjes weggeven voor deze interessante lezing a.s. zondag 12 februari in Amstelveen. Het enige wat u hoeft te doen om kans te maken op zo’n vrijkaartje is onderbouwen waarom uitgerekend u in aanmerking dient te komen voor een plek op de gastenlijst. Stuur uw inzending naar prijsvraag@wereldasielen.nl

De sluiting is a.s. donderdagavond 9 februari om middernacht. De 2 prijswinnaars ontvangen vrijdag 10 februari bericht. Mensen die zich al eerder hebben ingeschreven komen tevens in aanmerking om alsnog een onderbouwing in te zenden. Ook zij dingen eerlijkheidshalve mee. Vrijwilligers van WereldAsielen zijn helaas wel uitgesloten van (gratis) deelname.

P.S. Flyer is hier groter afgebeeld, dus makkelijker te lezen.