WereldKrant 51 verschenen!

De nieuwe WereldKrant is uit! In deze editie doen vrijwilligers Casper en Ilse verslag van hun rondreis langs maar liefst 7 projecten in Spanje en Portugal. Ook laten wij u kennismaken met de dappere Veronica (project 20) die zich in het straatarme Moldavië inzet voor de zwerfdieren, is er aandacht voor de sterilisatiedagen van Animal Help Uruguay (project 29) en vertellen we over het Autofonds dat we willen opzetten voor het geweldige echtpaar José en Ana in Massanes, Spanje (project 82), die het momenteel ontzettend zwaar hebben.

Wilt u bijdragen met een (extra) donatie? Daar zou u de dieren enorm mee helpen! Ons rekeningnummer bij Triodos Bank is NL20 TRIO 0198 3427 56. Vermeld wel het projectnummer bij uw donatie, om er zeker van te zijn dat het geld ten goede komt aan het project van uw keuze. Voor nu: hier veel leesplezier!