Aandoenlijke foto uit asiel Koropi

Al eerder schreven we over het grootschalige sterilisatieproject bij het asiel in Koropi (Griekenland, project 09), dat mede dankzij WereldAsielen (in samenwerking met Helena Beels) een enorm succes is geworden. Het leven van de Griekse vrijwilligers stond de afgelopen twee maanden volledig in het teken van deze sterilisaties, maar ze zouden niet anders hebben gewild. Gisteren stond de teller op 452 ‘geholpen’ katten. Een onwaarschijnlijke score en hoger dan de afgelopen jaren.

Evengoed heeft men in de maanden februari en maart natuurlijk ook tijd vrijgehouden voor de incidentele ‘zware’ gevallen zoals het hondje op deze foto. Aangereden door een auto, zwaargewond in het asiel binnengebracht, succesvol geopereerd en wakker geworden in de armen van Chris, één van de vrijwilligers van het asiel. Wat een aandoenlijke foto!