Inzameling gestart voor nieuwe auto Orasje (project 18)

WereldAsielen-vrijwilliger Ingrid is samen met haar man Bert en vriendinnen Susan en Monique een inzamelingsactie gestart voor een nieuwe auto.
Deze is onmisbaar in Orasje, waar het asiel afhankelijk is van een auto voor het transport van zieke dieren naar de dierenarts en het vervoeren van grote zakken hondenvoer. De huidige auto is totaal versleten. Door stickers met advertenties te verkopen, wil Ingrid geld voor een nieuwe auto inzamelen.

WereldAsielen heeft sinds 2004 contact met het asiel in Orasje. Toen de vrijwilligers foto’s doorgestuurd kregen van een doorgeroeste bestelauto, besloten zij in actie te komen. ‘We willen de auto helemaal bestickeren met promotiemateriaal. Voor bedrijven kunnen dit logo’s zijn en voor particulieren is het mogelijk een foto of naam op een sticker te laten drukken,’ vertelt Ingrid.

De vrijwilligers kunnen de nieuwe auto tegen een gereduceerd tarief kopen van een bevriend autobedrijf. Ondanks deze korting is er nog € 3.000,- nodig. Bedrijven en particulieren kunnen stickers van verschillende afmetingen kopen, waarop hun advertentie of naam komt te staan. Ingrid en haar mede-vrijwilligers doen alles zelf: het bestellen en plakken van de stickers, maar ook het vervoeren van de nieuwe auto naar Orasje. ‘Een en ander is al uitgezocht en het exporteren van de auto gaat via de officiële wegen,’ aldus Ingrid. Zij hoopt voor 1 april genoeg stickers verkocht te hebben, zodat de auto in april naar Orasje gebracht kan worden.

Klik hier om meer te lezen over het asiel in Orasje.
Alle donaties onder vermelding van ‘project 18’ komen ten goede aan een nieuwe auto voor het dierenasiel in Orasje.