Steun gezocht voor zieke Dolores (project 94)

De Spaanse Dolores zorgt voor honderden zwerfkatten in en rondom haar woonplaats Palafrugell. Zij gaat dagelijks op pad om de dieren te voeren. Dolores is echter ernstig ziek. De dagelijkse voerrondes zijn eigenlijk te zwaar voor haar, maar desondanks gaat zij toch op pad. Wij willen Dolores graag een hart onder de riem steken door een voerdonatie te doen, zodat zij zich daar even geen zorgen om hoeft  te maken. Iedere euro die gedoneerd wordt aan ‘project 94’ komt ten goede aan het fantastische werk van Dolores!

Op dit moment is de gezondheid van Dolores erg slecht. Desondanks gaat zij dagelijks op pad om de zwerfkatten in de omgeving te voeren. Om dit vol te houden, slikt zij medicijnen en pijnstillers. Een van de projectmedewerkers van WereldAsielen zal eind maart op eigen kosten afreizen naar het Spaanse Palafrugell om te kijken of ze daar ter plekke iets voor Dolores kan doen.

Om Dolores de komende tijd vooruit te helpen, wil WereldAsielen haar een bedrag van € 1.000,- sturen om kattenvoer van te kopen. Dolores betaalt de meeste kosten voor het voer, maar ook voor bijvoorbeeld medische dierenhulp, uit eigen zak. Door haar tegemoet te komen met een voerdonatie hoeft zij zich even niet druk te maken over haar financiële situatie. Annette Veenendaal, voorzitter van WereldAsielen, vertelt dat vrijwilligers die zo intensief voor een grote groep zwerfdieren zorgen vaak ziek worden. ‘De verantwoordelijkheid is natuurlijk enorm. Honderden dieren zijn van Dolores afhankelijk. Op een gegeven moment eisen stress en financiële onzekerheid dan hun tol.’

 

De familie en vrienden van Dolores helpen haar momenteel met de voerrondes. Klik hier om meer te lezen over het project van Dolores. Alle donaties onder vermelding van ‘project 94’ komen ten goede aan Dolores en haar Asociación ISIS in Palafrugell

Eén reactie

  1. Pingback: Zorgwekkende situatie bij Dolores (Spanje, project 94) – WereldAsielen

Reacties zijn gesloten.