Kraam op Doggy Days groot succes!

Op zondagmiddag jl. stond WereldAsielen met de kraam op de Barkense Braderie tijdens de Doggy Days in Holten. Zelden voelden de vrijwilligers zich ergens zo welkom! Al tijdens het opbouwen van de kraam stonden enthousiaste hondeneigenaars te wachten wat uit alle dozen en kratten werd getild en de eerste loten voor de loterij waren al verkocht voordat ze goed en wel geïnstalleerd waren.

Het begon druk en het bleef druk. Of het uitverkoop was: op enig moment stond het twee rijen dik met mensen die minimaal drie loten tegelijk kochten. Daarbij waren mensen ook geïnteresseerd in de missie van WereldAsielen. Men gaf al aan dat het contrast tussen honden op dit bungalowpark en zwerfdieren in andere landen niet groter kon zijn. En hup, alweer een donatie in de collectebus.

Zelden zo voldaan keerden de vrijwilligers huiswaarts. Een prachtig bedrag werd thuis geteld en in een enveloppe gestopt voor de penningmeester. Organisatie Doggy Days, heel hartelijk dank en wat WereldAsielen betreft: tot volgend jaar!