Medicijnen en voer voor José en Ana

José en Ana (Spanje, project 82) worden structureel door WereldAsielen gesteund. Hard nodig, want zij bieden een veilige haven aan oude, zieke en getraumatiseerde dieren die helaas niet voor adoptie in aanmerking komen.

Recentelijk waren wij in de gelegenheid om dit bijzondere project een financieel extraatje te sturen, zodat er weer voldoende medicijnen (voornamelijk tegen leishmania) en voer aangeschaft kon worden. En dat zorgde voor een dolgelukkige Ana aan de telefoon!

Overigens lukt het ons met z’n allen nog niet om met zekerheid de auto van José en Ana op de weg te houden. En dat terwijl een vervoersmiddel letterlijk van levensbelang is voor de dieren daar. Daarom is het zogeheten ‘autofonds’ opgericht en niet geheel toevallig (hint, hint!) is dat momenteel een WereldActie van ons.

Meer nieuwe foto’s van de ‘oudjes’, zoals José de bewoners van het bejaardentehuis liefkozend noemt, staan bij dit bijbehorende Facebook-artikel.