Project 94, in het Catalaanse Palafrugell heeft hulp nodig

Het gaat niet goed bij ons project: ISIS, Dolores en Jordi uit het Catalaanse Palafrugell ( bekend bij ons als p94). Op dit moment functioneert Dolores helaas niet goed en is zij niet in staat haar dagelijkse werkzaamheden, t.w. voeren en verzorgen van de vele kolonies zwerfpoezen uit te voeren. Gelukkig heeft zij een paar goede (dieren)vrienden bereid gevonden deze belangrijke taak van haar over te nemen en dagelijks een aantal routes te lopen waar de katten al zitten te wachten. Ook haar eigen honden worden tijdelijk door anderen verzorgd. De reden hiervan is dat Jordi, Dolores’ man én steun en toeverlaat, op 23 augustus een levensbedreigende operatie heeft ondergaan en Dolores hele dagen bij haar man aan het ziekenhuisbed zit in het ziekenhuis in Gerona (45 km van Palafrugell) verblijft.

Vóór de datum van de operatie hebben Dolores en Jordi nog enkele dieren opgevangen (waaronder de rode kat op de foto; deze kat was aangereden en voor oud vuil op straat achtergelaten). Zieke en gewonde dieren worden door dit fantastische echtpaar opgelapt, medisch verzorgd en zij mogen enige tijd verblijven in het hospitaaltje op het terrein bij hun huis (dit heeft Jordi zelf gebouwd met financiële hulp van WereldAsielen).

Jordi’s herstel zal zeker enkele maanden duren, maar straks als ze weer thuis zijn, zal Dolores haar voederrondes zeker weer zelf oppakken. “De dieren kunnen haar immers niet missen ….”, zegt ze zo vaak. Dolores leeft voor de zwerfkatten en ondanks het feit dat ze zelf helaas ook met fysieke problemen kampt, wachten de dieren nooit tevergeefs op haar. Wij hopen dat ze snel weer op pad kan.

Op de foto’s ziet u enkele van de opgevangen katten en Jordi en Dolores in het ziekenhuis; op de laatste foto een blije Dolores naast het voer dat zij van onze laatste donatie heeft kunnen aanschaffen.

Mocht u Jordi en Dolores een hart onder de riem willen steken en willen verrassen in de vorm van een kaartje dan kunt u deze sturen aan Apartado de Correos 314, 17200 Palafrugell (Gerona), Spanje