Tuning for animals, 20 augustus 2017

Zoals u heeft kunnen volgen op onze facebookpagina was het een druk weekend voor Stichting WereldAsielen. Afgelopen zondag togen we voor het ” Tuning for Animals” event helemaal tot over de grens naar Hoogstraten.
Om geld in te zamelen voor onze projecten lieten onze vrijwilligers deze keer hun spierballen het werk doen op de zogenaamde “hangstang”. 2 minuten hangen betekent 50 euro verdienen! Het ziet er makkelijker uit dan t lijkt maar ondanks dat we potentiële winnaars aanmoedigden heeft ons topteam bestaande uit Josee, Merel en Ingrid zwetende oksels zodra de teller de 1e minuut passeert ??
Naast de altijd populaire loterij waar weer prachtige prijzen werden verloot wisten ze toch maar liefst 443,70 Euro binnen te slepen! Wat een prachtige opbrengst die weer volledig ten goede zal komen aan de dieren!