Vrijwilliger gevraagd voor achter de WereldAsielen-kraam a.s. zaterdag

Zaterdag 30 september is de Erkemeder-Hondendag in Zeewolde (Flevoland) en traditiegetrouw staan ook wij daar weer met een kraam. Helaas komen we ‘s middags net een vrijwilliger te kort, dus vandaar de vraag of één van onze donateurs c.q. Facebookvolgers het leuk zou vinden om a.s. zaterdag tussen 13.00 en 17.00 uur ook achter de kraam van WereldAsielen te staan!?!

Naast het verstrekken van informatie over onze projecten (en stichting in het algemeen) worden er spulletjes verkocht en een loterij gehouden. De gehele opbrengst hiervan komt ten goede van de projecten. Maar het geeft absoluut niet als je niet alle projecten van WereldAsielen goed kent, want er zal altijd ook een ervaren collega aanwezig zijn.

Lijkt het je leuk om op deze manier iets voor WereldAsielen te kunnen betekenen? Neem dan contact op met Josee Lochtenberg via josee@wereldasielen.nl

Alvast bedankt!

P.S. Komt a.s. zaterdag slecht uit, maar een andere keer misschien wel? Lees het hier rustig na.