WereldAsielen feliciteert (en bedankt) Els van ELHA Hondenjasjes

Even iemand in het zonnetje zetten, namelijk Els. Zij is vorige week 88 jaar geworden … nog van harte gefeliciteerd! Els bewijst dat 88 slechts een cijfer is, want zij blijft (samen met haar dochters en andere vrijwilligers) volop bezig om ‘jasjes’ te maken voor zwerfhonden. WereldAsielen is één van de stichtingen die vervolgens deze geweldige en praktische jasjes in ontvangst mag nemen en zodoende lopen er bijvoorbeeld in Polen al vele dieren warmpjes bij tijdens de koude winters daar. Klik hier voor enkele aandoenlijke foto’s.

Het team van ELHA Hondenjasjes blijft natuurlijk wel materialen nodig hebben om de jasjes te kunnen maken en in Rotterdam zelf kan het opgehaald worden. Maar om het makkelijk te maken kunnen benodigde spullen ook naar onze postbus gestuurd worden en dan overhandigen wij het weer. Waar precies behoefte aan is? Knopen ter grootte van een 1 of 2 euro muntstuk, fleece en oude gewatteerde jassen. Alle dikke en warme stoffen zijn verder welkom, alleen is momenteel even geen behoefte aan wol.

Neem binnen Rotterdam via Facebook rechtstreeks contact op met ELHA Hondenjasjes. Woonachtig buiten Rotterdam en toch graag mee willen helpen aan het vervaardigen van deze jasjes? Stuur de gevraagde materialen naar Stichting WereldAsielen, Postbus 8040, 1180 LA Amstelveen. Alvast bedankt!