WereldAsielen met kraam op Erkemeder-Hondendag

Op zaterdag 30 september vindt wederom de Erkemeder-Hondendag in Zeewolde plaats tussen 11 en 17 uur. Het is ieder jaar weer een daverend succes en nog steeds groeit het bezoekersaantal. De laatste jaren trok dit evenement ongeveer 5000 bezoekers en waren ongeveer 100 stands aanwezig! Deze stands staan vanaf de ingang van het hondenstrand, de dijk over en op het strand.

Ook dt jaar zullen weer diverse activiteiten plaatsvinden: shows om naar te kijken, kramen om uw viervoeter te verwennen en activiteiten waar u met uw hond aan kan deelnemen. Er kan gesnuffeld en gekocht worden bij de verschillende marktkramen met talloze hondenspullen zoals hondenkleding, koekjes, hondenvoeding, spelletjes of speeltjes.

Uw hond zal deze dag niet snel vergeten maar ook voor u en uw kinderen zal het een onvergetelijke dag worden. Er is een springkussen en er kan gezwommen worden in het Nuldernauw. Genoeg vertier voor iedereen dus!

Ook WereldAsielen is dit jaar weer aanwezig met een prachtige kraam en de inmiddels beroemde loterij waar prachtige prijzen te winnen zijn! Komt u ook een kijkje nemen? Tot zaterdag dan!