Spoeddonatie i.v.m. extreem noodweer in Spanje

Eind vorige week bereikte ons het droevige nieuws dat het ARPA-asiel in Ronda (Spanje) was getroffen door extreem noodweer. Niet alleen het terrein waar de honden verblijven, maar ook het woonhuis van Irene en haar man Aurelio was zwaar getroffen. Deze twee fantastische mensen zorgen op dit moment voor ongeveer 90 honden waarvan een deel was ontsnapt toen het hek het door zware windstoten had begeven. De enorme ravage, het vangen van de ontsnapte dieren, de aanhoudende regenval en niet te vergeten de dagelijkse zorg voor zoveel dieren maakten dat Irene en Aurelio de wanhoop nabij waren.

Onze hulp werd ingeroepen door een vrijwilliger van Hobodogs, een kleine stichting die het ARPA-asiel vanuit Nederland tracht te ondersteunen.

Het ARPA-asiel is officieel geen project van WereldAsielen, maar voor deze trieste omstandigheden konden wij onze ogen niet sluiten en hebben afgelopen weekend een spoeddonatie gedaan.

Wij hopen dat er snel kan worden gestart met de noodzakelijke herstelwerkzaamheden en wensen Irene en Aurelio heel veel sterkte toe.