Nieuw voertransport naar Spanje

Recentelijk heeft WereldAsielen weer een voertransport georganiseerd naar Dolores in Palafrugell (Spanje, project 94). Deze zending kwam als geroepen, want de spreekwoordelijke bodem van de voorraad was echt in zicht. En dat zou een ramp betekenen voor de kolonies zwerfkatten in en rondom Palafrugell.

Weer betrof het een grote donatie welke anoniem moet blijven, dus kunnen we de foto’s waarop de merken voer zichtbaar zijn niet plaatsen. Maar wat we u niet willen onthouden is deze ontzettend leuke foto van chauffeur Kees met Dolores. Ondanks de taalbarrière zijn ze inmiddels aardig bevriend geraakt!

Tevens mocht Kees ook nog langs José en Ana in Massanes (project 82) om voer te brengen, want dat lag mooi op de route. Opnieuw een geweldig resultaat en opnieuw was dit niet mogelijk geweest zonder de dierenvrienden van Hoekema Verhuizingen!