Blije dieren !

Het grote voertransport is weer richting Polen gegaan. Onze donateur wenst anoniem te blijven, wat wij natuurlijk respecteren, maar bij dezen willen wij hem/haar van harte bedanken voor de enorme steun voor de dierenorganisaties en de individuele vrijwilligers die de (zwerf)dieren helpen! Het zijn dikwijls oudere vrouwen die van hun magere pensioen kattenvoer kopen. Het is dus een feest wanneer ze de komende weken of zelfs maanden rustig kunnen slapen omdat ze weten dat ze genoeg voer hebben.

Een ontroerend bericht van een van de vrijwilligers was voor ons bijzonder aandoenlijk: “nu hoef ik niet te kiezen welke kat eten krijgt, ze kunnen nu allemaal volle buikjes hebben”.

Dankzij het perfecte netwerk daar, is het voer bij maar liefst zes organisaties en contactpersonen terecht gekomen en via hen weer bij tientalen vrijwilligers en honderden dieren. Lieve donateurs, van harte bedankt!