GROETEN UIT MALAGÓN

Bijgaand filmpje ontvingen wij van Nieves, onze contactpersoon van het asiel in Malagón. Dankzij uw steun zijn wij in staat om iedere maand een bescheiden donatie te doen aan project 90, Protectora de Animales de San Fransisco de Asís in het centrale deel van Spanje.

Zoals de trouwe volgers van onze pagina weten, staat Nieves er al jaren min of meer alleen voor. Dat is fysiek al een hele klus, maar met name mentaal heeft deze jonge vrouw het bij vlagen heel zwaar. Haar enorme toewijding zorgt er echter voor dat het haar ruim 90 honden aan niets ontbreekt. Het lukt haar zelfs om alle dieren iedere dag om beurten een tijdje uit hun verblijf te halen.

Dit dagelijkse ‘speelkwartiertje’ wil zij haar honden niet ontnemen en zoals u kunt zien, hebben ze het erg naar hun zin. WereldAsielen heeft diepe bewondering voor Nieves en hoopt haar voorlopig te kunnen blijven helpen in haar eenzame strijd …

Naast een financiële bijdrage heeft WereldAsielen Nieves onlangs kunnen verblijden met enkele pallets kattenvoer. Dankzij deze voerdonatie zijn diverse kolonies zwerfkatten in Ciudad Real de winter tot nu toe zonder honger doorgekomen. Iedere dag gaat de moeder van Nieves naar verschillende locaties waar de katten al op haar zitten wachten. Nieves heeft haar dierenliefde dus zeker niet van een vreemde …

Wilt u Nieves en haar honden steunen, dan is een kleine bijdrage op rekening NL20 TRIO 0198 3427 56 o.v.v. P.90, Malagón natuurlijk meer dan welkom. Bij voorbaat hartelijk dank!

Het filmpje kunt u HIER bekijken.