Orasje, Bosnië (project 18) in de knel door Corona crisis

Ook in Bosnie zijn de gevolgen van het Coronavirus duidelijk merkbaar. Na vandaag zullen alle horeca gelegenheden gesloten zijn. Ook is de aanvoer van bepaalde levensmiddelen niet zoals men gewend was. Onder andere een gevolg van verschillende landen die hun grenzen gesloten houden.

Svjetlana heeft een videoboodschap voor ons opgenomen met een roep om hulp. De voorraden droogvoer zijn slecht aan te vullen en ze moet kijken naar andere oplossingen.

https://www.facebook.com/zwerfdieren/videos/687999785341085/

Daarom vragen we jullie te kijken naar de mogelijkheden om de honden in Orasje en Svjetlana door deze zware periode te helpen.

Onderstaand de vertaling van het filmpje, waarin een duidelijk hoorbaar zeer vermoeide Svjetlana spreekt, aangevuld met wat ze in een gesprek toelichtte.

“Lieve vrienden,

Op dit moment zitten er 142 honden in het asiel. Veel van deze honden wachten nog steeds op een eigen huis. Helaas is het op dit moment vanwege het Coronavirus niet mogelijk om honden te vervoeren.
Dit geldt helaas ook voor de levering van het hondenvoer. Zoals u ziet hebben we niet veel voorraad meer, zeker niet om alle honden regelmatig voldoende te kunnen voeren. En het aantal honden zal alleen maar stijgen.
Ik vraag u om hulp… help ons alsjeblieft om te voorkomen dat de honden in het asiel en de honden die we op straat voeren honger zullen krijgen of zelfs verhongeren. Ik weet dat ik veel van u vraag en waardeer elke donatie, heel veel dank daarvoor.

Lieve groet,
Svjetlana en medewerkers ”

https://tikkie.me/pay/ukomfp1qla6ebhklrtl5
https://tikkie.me/pay/rdgi0flmjuig9duirgra

Of doneer gewoon via NL20 TRIO 0198 3427 56 tnv WereldAsielen ovv p18